Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι φαβορί για να διαδεχθεί τον Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Ρικ Πιτίνο για την εξαιρετική συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής και της καριέρας του. Πρόκειται για μια ακόμα σπουδαία προσωπικότητα του παγκόσμιου αθλητισμού που αποτέλεσε μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού, για έναν σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή, ο οποίος τίμησε με την παρουσία το ελληνικό και κατ’ επέκταση το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Αμερικάνος Hall Of Famer φεύγει σαν φίλος και φίλος θα παραμείνει για πάντα.
Σε ευχαριστούμε για όλα, coach!
Προ των πυλών ο Πεδουλάκης
Η θέση που άφησε κενή ο Ρικ Πιτίνο δεν θα μείνει για πολύ άδεια στον Παναθηναϊκό.

Όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής των πρωταθλητών θα είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης που θα επιστρέψει για τρίτη φορά στον πάγκο των «πράσινων».

Το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος προπονητής που να αρέσει στον ισχυρό άντρα της ομάδας.

Έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με το Περιστέρι, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της Basket League, αναμένεται να επιστρέψει εξάλλου ο Γιαννακόπουλος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και πρόσφατα είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει λάθος που τον απομάκρυνε την τελευταία φορά.

πηγές: paobc.gr, to10.gr