Ο δήμος Νέας Σμύρνης βράβευσε τους εθελοντές καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, βράβευσε το Σάββατο 18 Μαΐου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του «ΓΑΛΑΞΙΑ», τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία το σχολικό έτος 2018-2019 στην πόλη μας.

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαρίτσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θέμης Παυλόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης. Το «παρών» έδωσε και πλήθος κόσμου που πάντα επιβραβεύει τον εθελοντισμό, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε. 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε φέτος πρώτη φορά, στο χώρο του 1ου Γυμνασίου, βασιζόμενο αποκλειστικά και μόνο στον εθελοντισμό των οργανωτικών υπεύθυνων και των εθελοντών καθηγητών με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας να προετοιμαστούν καλύτερα για τις σχολικές τους υποχρεώσεις, κάτι που επεσήμαναν με έμφαση τόσο μαθητές όσο και γονείς που έλαβαν το λόγο στην εκδήλωση.
Το ενθαρρυντικό μήνυμα από γονείς και μαθητές για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου δίνει νέα ώθηση στο πρόγραμμα με τον Δήμο να δεσμεύεται ως προς την ενίσχυσή του κατά την νέα σχολική χρονιά.