Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ξεκινά ευρύτερο πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) πραγματοποίησαν εκδήλωση αφιερωμένη στην Προστασία των Ζώων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά βοηθοί – σύντροφοι σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, βραβεύτηκαν αστυνομικοί υπάλληλοι που έχουν επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα ζώα, και η Περιφέρεια, δια στόματος του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, δεσμεύτηκε για τη δημιουργία Δημοτικών Κτηνιατρείων στους Δήμους της Αττικής.

Το Δήμο Νέας Σμύρνης, για πρώτη φορά, εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Δημοτικού Έργου, Δημοσίων Σχέσεων, Αστικής Χλωρίδας και Πανίδας Κλαίρη Δεληγιάννη και η Βασιλική Χρήστου, μέλος του Δ.Σ. της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου μας για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων και αντιπρόεδρος της ΠΦΠΟ, του μεγαλύτερου φιλοζωικού οργανισμού στην Ελλάδα στις τάξεις του οποίου συγκαταλέγονται 66 σωματεία.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ξεκινά ευρύτερο πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σε μια προσπάθεια προστασίας, ευζωίας και προώθησης των δικαιωμάτων τους μέσω επιστημονικά τεκμηριωμένων θέσεων και εκστρατειών.