Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, αποτίοντας με τη «σιωπή» του φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ, έναν από τους σπουδαιότερους που πέρασαν ποτέ από τα παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν τυχερός γιατί πρόλαβε να παίξει αντίπαλος με τον Κόμπι Μπράιαντ. Ήταν ακόμη πιο τυχερός που γνώρισε προσωπικά και προπονήθηκε με τον μεγάλο Κόμπι, ο οποίος πολλές φορές είχε μιλήσει με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα φόργουορντ.

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αναδειχθεί MVP του ΝΒΑ, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν από εκείνους που είχαν πανηγυρίσει την επιτυχία του και του είχε θέσει τον επόμενο στόχο: την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μάλιστα, είχε περάσει ένα διάστημα προπονούμενος με τον Κόμπι Μπράιαντ. Μάλιστα, σε ένα αφιέρωμα που του είχαν κάνει οι Μπακς, ο Γιάννης είχε μιλήσει για την εμπειρία του να προπονείται με τον Black Mamba.

Είχε πει πως ο Κόμπι Μπράιαντ τον είχε συμβουλεύσει να είναι πάντα παιδί, γιατί τα παιδιά έχουν φαντασία, κάνουν συνέχεια ερωτήσεις και πάντα θέλουν να μαθαίνουν. Τότε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αποκαλύψει πως είχε πάει στην πρώτη προπόνηση με τον Κόμπι Μπράιαντ με ένα… τετράδιο γεμάτο ερωτήσεις!

Πηγή: newsit.gr