Ο καφές του Ίλια Ίβιτς με άνθρωπο της ΑΕΚ στην Γλυφάδα που σήκωσε… σκόνη

Eκτός από νέο προπονητή έπειτα απ΄το «game over» του Μιγκέλ Καρντόσο, στην ΑΕΚ θα μπουν στη διαδικασία να ψαχτούν και για καινούργιο τεχνικό διευθυντή απ΄την στιγμή που δεν θα συνεχίσει ούτε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Εκτός πάλι κι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφασίσει για κάποιο χρονικό διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» να πορευτούν χωρίς το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή και στην πορεία επανεξετάσει (χωρίς βιασύνη) την πρόσληψη ενός «αντι – Λυμπερόπουλου».

Εσχάτως, κυκλοφόρησε (και) το όνομα του Ίλια Ίβιτς ως πιθανού αντικαταστάτη του «Λύμπε» στην ΑΕΚ.

Πρόσωπο γνώριμο στον οργανισμό της Ένωσης, απ΄τις παλαιότερες θητείες του στους «κιτρινόμαυρους», τόσο απ΄την περίοδο που κυκλοφορούσε με σορτσάκι στα γήπεδα, όσο και αργότερα με το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ασχολείται με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως και σε ό,τι αφορά το σενάριο μιας νέας συνεργασίας του Ίβιτς με την ΑΕΚ, αυτό δεν «γεννήθηκε» έπειτα απ΄όσα συνέβησαν στο τρίτο ημίχρονο της Ένωσης με την Ξάνθη και τις ραγδαίες εξελίξεις που δρομολογήθηκαν.

Βλέπετε, πριν από μερικές ημέρες έπαιξε ένας καφές ανθρώπου της ΑΕΚ με τον Σέρβο agent σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας που έφτανε και περίσσευε για να ξεκινήσει την φημολογία περί επιστροφής του Ίβιτς στην ΑΕΚ.

Μένει να φανεί στην πράξη, αν και κατά πόσον πίσω από τον καφέ υπάρχει και…φωτιά και ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται πράγματι ή όχι στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ.

πηγή: sdna.gr