Ο λαμπερός γάμος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι το 1997 (pics)

O Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε και ερωτεύτηκε τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι όταν και οι δύο ήταν φοιτητές στο Χάρβαρντ. Η ελληνοπολωνικής καταγωγής Μαρέβα, που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και του design, ντύθηκε νύφη στο πλευρό του το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα. Δεκαεννέα χρόνια μετά και παρότι πέρασαν κρίση είναι αχώριστοι.

«Στη δική μου περίπτωση ο πιο δυνατός μου έρωτας κατέληξε σε γάμο. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων, κι ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως μια Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε λίγα πράγματα. Όταν τελείωσε η συνάντηση, φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο ότι ο άλλος είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τελικά, γίναμε καλοί φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφασή μου να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη γυναίκα της ζωής του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Από τότε, που ο γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο κόσμος «ψάχνει» περισσότερο για λεπτομέρειες της ζωής και της καριέρας του.

Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

πηγή: mononews.gr