Τον παιδικό σταθμό που είχε στη Γλυφάδα, αποφάσισε να πουλήσει πριν από μερικούς μήνες η Έλλη Κοκκίνου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε πως ο λόγος που πούλησε τον παιδικό σταθμό, ήταν η έλλειψη χρόνου. Διαβάστε παρακάτω…

«Τον παιδικό σταθμό τον έχω πουλήσει από τον Σεπτέμβριο. Μπορώ να πω πως είμαι πολύ πιο ήρεμη. Δεν είχα καθόλου χρόνο. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε δύο τελείως διαφορετικά επαγγελματικά πόστα και να μπορείς να τα χειριστείς. Ήμουν εκεί με πάρα πολλές θυσίες από τον δικό μου χρόνο και τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τα κάνω όλα και είπα μέχρις εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο παιδικός σταθμός και το όνειρο που έσβησε
Ο παιδικός σταθμός επρόκειτο στην πραγματικότητα για μια μονοκατοικία την οποία η τραγουδίστρια τόλμησε να μετατρέψει σε παιδικό σταθμό. Ο καλόγουστος χώρος, τράβηξε μάλιστα και το ενδιαφέρον γνωστού επιχειρηματία, που προσέγγισε την Έλλη Κοκκίνου με σκοπό να αγοράσει την επιχείρηση και τον εξοπλισμό, καθώς το οίκημα δεν ανήκει στην τραγουδίστρια.

Έτσι μετά από συζητήσεις οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία και τελικά ο σταθμός πουλήθηκε!

Η Έλλη Κοκκίνου λατρεύει τον παιδικό σταθμό που έστησε, ωστόσο ο λόγος που τον αποχωρίστηκε είναι γιατί τα σχέδιά της μεγαλώνουν. Η ίδια, έμαθε πολλά όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο των επιχειρήσεων και σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα της, που θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δείτε φωτογραφίες από τον σταθμό:

πηγή: youweekly.gr