Ο Στάθης Ψυρρόπουλος είναι ο νέος δήμαρχος στην Ηλιούπολη!

Συγχαρητήρια στον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ηλιούπολη και την εκλογή του ως  Δήμαρχος της πόλης! Η νίκη με 60% των ψήφων στον δεύτερο γύρο αντικατοπτρίζει την υποστήριξη που απέκτησε από τους κατοίκους της Ηλιούπολης.

Η εκλογή του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στη θέση του Δημάρχου της Ηλιούπολης σε ηλικία 39 ετών (ο νεότερος εκλεγμένος Δήμαρχος στην ιστορία της πόλης) είναι μια σημαντική επίδοση και αντιπροσωπεύει τη νεότερη γενιά πολιτικών που ενδιαφέρονται για τη διακυβέρνηση των τοπικών κοινοτήτων. Η ικανότητά του να επανιδρύσει την παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” ένα χρόνο μετά την ήττα των δημοτικών εκλογών το 2019 και να οδηγήσει αυτήν την παράταξη στη νίκη αποτελεί εντυπωσιακό επίτευγμα.

Οι νεότεροι πολιτικοί ηγέτες μπορούν να φέρουν νέες ιδέες και προσεγγίσεις στη δημόσια διακυβέρνηση, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των νέων γενεών και ενισχύοντας τον ανανεωτικό χαρακτήρα της πολιτικής. Είναι σημαντικό να παρακολουθούμε πώς θα αντιμετωπίσει ο κ. Ψυρρόπουλος τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος και πώς θα εργαστεί για το καλό της Ηλιούπολης και των κατοίκων της.

“Λάβαμε ισχυρή εντολή!” δήλωσε ο κ.Ψυρροπουλος,
“Η Ηλιούπολη μας εμπιστεύτηκε για να τα αλλάξουμε όλα.
Μαζί! Σταθερά σε κάθε γειτονιά!
Εμείς θα διοικήσουμε από τις γειτονιές σύμφωνα με το πρόγραμμά μας και θα ξεκινήσουμε να υλοποιούμε από την πρώτη στιγμή.
Δεν έχουμε αντιπάλους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας και θα επαναφέρουμε την Ηλιούπολη στα ΕΡΓΑ.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω κάθε Ηλιουπολίτη και Ηλιουπολίτισσα ότι ο συνδυασμός μας και εγώ προσωπικά ήρθαμε για να επαναφέρουμε την σταθερότητα, την αναπτυξιακή πορεία της πόλης και την θωράκισή της με έργα ζωής που θα μείνουν από γενιά σε γενιά.”
Αίσθηση προκάλεσε η μαζική προσέλευση ανθρώπων κάθε ηλικίας με τις οικογένειές τους ,στο εκλογικό κέντρο του Στάθη Ψυρροπουλου!
Η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου κέρδισε συνολικά 21 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις αρχές του 2024.

 

Στάθης Ψυρρόπουλος:  Λίγα λόγια για εμένα…