Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού: Οι φωτογραφίες με τον Κώστα Βουτσά 7 χρόνια πριν, όταν γνωρίστηκαν!

Περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, όμως η Αλίκη Κατσαβού εξακολουθεί να σκέφτεται τον άνθρωπό της και να νοσταλγεί κάθε στιγμή μαζί του.


Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχουν έρθει στη ζωή της αντλώντας δύναμη από τον γιο της, τον μικρό Φοίβο.

Μαμά και γιος είναι αχώριστοι, αφού καθημερινά βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους και περνούν τον ελεύθερο χρόνο όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Ο 4χρονος Φοίβος είναι αστείρευτη πηγή χαράς για την Αλίκη Κατσαβού και συνεπώς δεν μπορεί να του χαλάσει κανένα χατίρι.


Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τη ζωή στο σπίτι εν μέσω καραντίνας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Αλίκη Κατσαβού θυμάται σκηνές από με τον Κώστα Βουτσά και κοινοποιεί στο προφίλ της φωτογραφίες από το παρελθόν. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά.

Ήταν Απρίλιος του 2013, όταν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μοιραζόταν την ίδια σκηνή στο Μέγαρο Μουσικής με την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τα άστρα». Η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε δύο φωτογραφίες νοσταλγώντας τις στιγμές με τον αγαπημένο της.

Δες φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here