Πανικός στο Δημαρχείο από ενδεχόμενη κάθοδο Υποψηφίου Δήμαρχου με την στήριξη της Ν.Δ

Μεγάλη μάχη δίνει ο προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ Δήμαρχος Ν.Σμύρνης Σ.Τζουλάκης για να αποτρέψει την κάθοδο Υποψηφίου Δήμαρχου υποστηριζόμενου από την Ν.Δ.
Οι επισκέψεις, οι συναντήσεις και τα «πολιτικά» παρακάλια σε υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα σε βαθμό εξαιρετικά μεγάλο.

Οι συναντήσεις και οι παρακλητικές πιέσεις του προς Διευθυντικά στελέχη του κόμματος της Ν.Δ, έχουν ως σκοπό να τους αποτρέψουν από την υλοποίηση της καταρχήν απόφασης τους να υποστηρίξουν «δικό» τους στέλεχος για Υπ.Δήμαρχο και να μην «κρυφτούν» ξανά στις λίστες του Δημάρχου και του άμεσου συνεργάτη του Στ.Κούπα.

Μεγάλο μερίδιο στον σχεδιασμό αυτό διαδραματίζει ο Νεοδημοκράτης Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Μιχάλης Χρηστάκης πρώην συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου, ο οποίος προσελήφθη από τον Δήμαρχο και τον Σ.Κούπα κυρίως για τον σκοπό αυτό. Δηλαδή με τις «άκρες» που δήθεν έχει, να συμβάλλει στην μη κάθοδο Υπ.Δημάρχου από την Ν.Δ.

Η διαφαινόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Λαρίση ή του Αντρέα Πάγκαλη εκ μέρους της Ν.Δ, με την στήριξη του Αντιπροέδρου της Κ.Χατζηδάκη , του Γραμματέα της Λ.Αυγενάκη, του Διευθυντή της κ.Νέζη και του αυτοδιοικητικού της επιτελείου (πλήν του κ.Γαϊτάνη), έχει πανικοβάλει το επιτελείο του Δημάρχου και τον ίδιο προσωπικά.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος υπεύθυνος επικοινωνίας του Προέδρου της Ν.Δ, είναι το «ισχυρό» χαρτί του Δημάρχου στην προσπάθεια του να αποτρέψει την εκπροσώπηση της Ν.Δ στις Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας.
«Θα στηρίξω Πατούλη για Περιφερειάρχη αν αυτό σας ικανοποιεί» φέρετε να έχει δηλώσει ο Δήμαρχος προς τα στελέχη της Ν.Δ που επισκέπτεται και εκλιπαρεί για να μην κατεβάσουν υποψήφιο στην Ν.Σμύρνη.

πηγή: neasmyrninews.gr