Παντού μαζί Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος: Η νέα κοινή εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού! (pics)

Είναι μαζί δέκα ολόκληρα χρόνια και όμως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Ελένη Μενεγάκηκαι ο Μάκης Παντζόπουλος βρίσκονται στα καλύτερά τους και είναι αχώριστοι. Μάλιστα, ακόμα και τώρα που το πρόγραμμα τους είναι «φορτωμένο» φροντίζουν να μην αποχωρίζονται πολύ ο ένας τον άλλον.

Οι παπαράτσι τους πετυχαίνουν παντού μαζί, παρόλο που ως ζευγάρι ιδιαίτερα εκλεκτικό στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο Μάκης Παντζόπουλος συνοδεύει την Ελένη Μενεγάκη στην αγορά για ψώνια, αλλά και στα μαθήματα pilates που κάνει, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που τον έχουμε δει στο πλευρό της σε κοσμικά καλέσματα.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, οι δυο τους πραγματοποίησαν μια κοινή έξοδο μετά από καιρό. Συγκεκριμένα, έδωσαν το «παρών» στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Ελλήνων παραγωγών, η οποία πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στην Αθήνα.

Χαλαροί και ευδιάθετοι, η Ελένη και ο Μάκη περιηγήθηκαν στο χώρο έκθεσης πιασμένοι χέρι-χέρι και δοκίμασαν σχεδόν όλες τις λιχουδιές, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. Ο επιχειρημάτιας δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της παρουσιάστριας, ενώ εκείνη απέδειξε δημόσια για μία ακόμα πόσο τον προσέχει και τον περιποιείται.

Δες τις φωτογραφίες:

πηγή: tlife.gr