Παντρεύονται Κικίλιας – Μπαλατσινού και αυτή είναι η αγγελία του γάμου τους!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύονται και ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο του 2019 στην Αθήνα. Ναι, δεν είναι ψέμα. Ενώ οι φήμες τους ήθελαν χωρισμένους εδώ και αρκετό καιρό, εκείνοι φαίνεται πως κινούνταν προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.

Την «βόμβα» έριξε η εφημερίδα Καθημερινή, δημοσιεύοντας το πρωί της Τετάρτης την αγγελία του γάμου τους: «Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».
Η αποκάλυψη πως ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ζευγάρι είχε κάνει χαμό στην κοσμική Αθήνα και τον πολιτικό κόσμο. Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του δεσμού τους, ήρθαν και οι φήμες του χωρισμού. Φήμες που φούντωσαν όταν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε να έχει μετακομίσει στο πατρικό του. Όλοι πίστεψαν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει και οι τίτλοι τέλους στη σχέση του ήταν οριστικοί. Η σημερινή εξέλιξη, όμως, ανατρέπει όλα τα προηγούμενα.