Παραλαβή δυο γηπέδων αντισφαίρισης από την Περιφέρεια Αττικής στο ΣΕΦ

Παρελήφθησαν  από την Περιφέρεια Αττικής τα δυο γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και τα οποία τίθενται προς χρήση από τους επισκέπτες και τα αθλητικά σωματεία της περιοχής.


Το έργο της ολοκλήρωσης των εργασιών ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης και ανάπλασης του ΣΕΦ, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.
Η δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και εκτός από τα δυο γήπεδα, περιλαμβάνει την εκτέλεση οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών και βλαβών σε δίκτυα ύδρευσης και φωτισμού καθώς και την ανακατασκευή της παιδικής χαράς, η οποία αναμένεται να παραδοθεί για χρήση το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των γηπέδων, η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη είχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς κα Σταυρούλα Αντωνάκου, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε το ενδεχόμενο δημιουργίας περισσότερων αθλητικών εγκαταστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Δήλωση της προέδρου του ΣΕΦ.


Η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη με αφορμή την παράδοση των δυο γηπέδων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής αλλά και προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου για την παράδοση των δυο γηπέδων τένις που αναβαθμίζουν ποιοτικά τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια η οποία στήριξε και χρηματοδότησε το συγκεκριμένο έργο ήταν ουσιαστική και άψογη. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την δημιουργία νέων χώρων που βελτιώνουν την εικόνα τόσο του Σταδίου μας όσο και της ευρύτερης περιοχής και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να αθληθούν σε ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον.

Οι προσπάθειες μας ως διοίκηση του ΣΕΦ για βελτίωση της εικόνας των εγκαταστάσεων και δημιουργίας νέων υποδομών, είναι καθημερινές και συνεχίζονται με την ίδια όρεξη αλλά και πνεύμα συνεργασίας με όλους τους φορείς των οποίων η συνέργια απαιτείται για την υλοποίηση των έργων.

Περιμένουμε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει τα δυο νέα γήπεδα».