Πραγματοποιήθηκε Η Ορκωμοσία Του Δημάρχου & Του Δημοτικού Συμβουλίου Στην Ηλιούπολη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στην Ηλιούπολη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου το απόγευμα του Σαββάτου 31/8.

Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη υπογραφή των πρακτικών της ορκωμοσίας από όλους τους νεοεκλεγέντες αιρετούς. Στην ορκωμοσία έδωσαν το παρόν ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, η βουλευτής Β΄Αθηνων με τον ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου και ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.
πηγή φωτο: ilioupolinews.gr
Γ. Χατζηδάκης: «Αλλάζουμε Την Πόλη»

Σε πανηγυρικό τόνο κινήθηκε η ομιλία του Γ. Χατζηδάκη, χωρίς ωστόσο να αποφύγει τις αναφορές και τις βολές στην προηγούμενη διοίκηση. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως η νέα δημοτική αρχή θα βασιστεί σε όσα παρέλαβε κάνοντας τα καλύτερα, ενώ αναφερόμενος στο νέο διοικητικό πλαίσιο, ζήτησε συναινετικό πνεύμα και συνετή κριτική στο έργο της νέας διοίκησης από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Η. Πανταζόπουλος: «Παραδίδουμε Τεράστιο Έργο»
πηγή φωτο: ilioupolinews.gr

Ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που κληρονομεί η νέα διοίκηση από την προηγούμενη δημοτική αρχή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον εκμηδενισμό του ελλείμματος και την παράδοση πλεονάσματος. Ο κ. Πανταζόπουλος έκανε σαφές πως η παράταξη θα κάνει εποικοδομητική κριτική και αντιπολίτευση, η οποία πάντα θα συνοδεύεται από προτάσεις.

Συναίνεση Όπου Χρειάζεται

Η πλειονότητα των επικεφαλής των παρατάξεων δήλωσε πως θα στηρίξει τη δημοτική αρχή σε δύσκολες αποφάσεις για την πόλη, εφόσον αυτές είναι προς το συμφέρον της πόλης και των δημοτών. Καταγγελτικός ήταν ο λόγος της επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης Τασίας Τσατσούλη και του επικεφαλής της Μαχόμενης Ηλιούπολης, Πέτρου Μανιάτη, ενώ ο Αποστόλης Στασινόπουλος των «Συνεργών» έκανε λόγο για μια πολιτική αλλαγή που επήλθε στην πόλη μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

πηγή: ilioupolinews.gr