Σάσα Σταμάτη: Οι απαντήσεις για την παρουσίαση του «My Style Rocks 3» και τη σχέση με τον Παύλο Βαρδινογιάννη!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, η Σάσα Σταμάτη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο κόψιμο της εκπομπής της από τον ΣΚΑΙ και μίλησε για πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν να παρουσιάζει το My style Rocks.

«Δεν μπορώ να σου πω πως είμαι χαρούμενη, αγαπώ πολύ την δουλειά μου και πάλεψα πολύ για αυτήν την εκπομπή. Είναι η πραγματικότητα γιατί πολλές φορές δεν αρκούν μόνο τα νούμερα. Από το ραντεβού στον ΣΚΑΙ δεν μου είπαν κάτι μυστικό, έχω πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι γιατί όπως ξέρεις δεν έχω απολυθεί.  Συνεχίζω να πληρώνομαι από το κανάλι αυτό, δεν έχω συμβόλαιο, έχω σύμβαση.

Με κάλεσε η Εύη Κουτσαφτάκη και μου είπε “Σάσα μου θέλουμε πολύ την εκπομπή σου αλλά δεν χωράει λόγω του νέου προγράμματος.” Είχαμε πάρει το πράσινο φως να προσχωρήσουμε διότι θα γινόταν εκπομπή μία ώρα, τελικά δεν χωρούσε ούτε μία ώρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει παρουσιάστρια του My style rocks, είναι ανέντιμο και δεν ηθικό να μιλάω για το My style rocks από την στιγμή που υπάρχει, δεν μου αρέσει, είναι η Σπυροπούλου. Η ζωή προχωράει να πω για κάτι άλλο που δουλεύει άλλη κοπέλα; Και δουλεύουν άλλοι άνθρωποι; Δεν ξέρω χωρίς να υπάρχει πρόταση συγκεκριμένη.»

Όσον αφορά τη φημολογούμενη σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, είπε «Είμαστε φίλοι με τον Παύλο. Το ξέρεις πολύ καλά γιατί είχαμε πάει και στον γάμο του μαζί. Δεν με στενοχωρούσαν τα δημοσιεύματα γιατί εγώ έχω πει την αλήθεια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Ούτε ο Παύλος στενοχωριόνταν. Είναι πολύ μακριά από όλα αυτά».

πηγή: peoplegreece.com