Βασίλης Βαλασόπουλος: Συνεχίζουμε με πάθος και όραμα τα σχέδια για την Ηλιούπολη του μέλλοντος

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος  σχετικά με την πορεία των έργων υποδομών στην πόλη και τη συνέπειά του απέναντι στους πολίτες έπειτα από τις εξελίξεις στη δημοτική αρχή, την παραίτηση δηλαδή από την θέση των αντιδημάρχων Γιάννη Ανζινά και Γιώργου Χατζηδάκη και την ανεξαρτητοποίησή τους.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του δημάρχου Ηλιούπολης:

«Αγαπητές Ηλιουπολίτισσες, αγαπητοί Ηλιουπολίτες,

Είμαι δίπλα σας και θα συνεχίσω να είμαι με αίσθηση καθήκοντος και υπευθυνότητας, με πνεύμα συνεργασίας ώστε να πάμε την πόλη μας μπροστά και μαζί να σχεδιάσουμε την Ηλιούπολη του μέλλοντος.

Είμαι υπερήφανος για τα στελέχη μου και τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Πιστεύω πως το σπουδαιότερο έργο παράγεται από αγαπημένες ομάδες που απολαμβάνουν τη συνύπαρξη τους και χαίρονται να βρίσκονται.

Πριν από μερικές εβδομάδες συζήτησα με τους συνεργάτες μου με έναν – έναν τις προθέσεις τους για τις νέες τους υποψηφιότητες. Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Χατζηδάκης και Ι. Αντζινάς με ενημέρωσαν πως δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Σεβόμενος απόλυτα την επιλογή τους, προχωρώ άμεσα στην τοποθέτηση νέων Αντιδημάρχων στις αντίστοιχες θέσεις ώστε το έργο της δημοτικής μας αρχής να μην σταματήσει ούτε ένα λεπτό.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους κ.κ. Αντζινά και Χατζηδάκη για την προσφορά τους.
Έχουμε ένα τεράστιο έργο και σχεδιάζουμε και άλλα, μεγάλα έργα αλλά και έργα για την καθημερινότητα μας.

Συνεχίζουμε με πάθος, όραμα, σχέδιο ρεαλιστικό και εφικτό για την Ηλιούπολη του μέλλοντος!».

Πηγή : notia.gr