Σίσσυ Χρηστίδου: Ταξίδι-αστραπή στην Ρώμη με τα παιδιά της, όσο ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι στο Λονδίνο! [pics,video]

Μπορεί να τρέφουν την ίδια αγάπη για τα ταξίδια και να μη σταματούν τις κοινές αποδράσεις, ωστόσο αυτή την φορά ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου… χωρίστηκαν! Ήδη από το πρωί της Τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στην μαγευτική Ρώμη με τα δύο παιδιά της, ενώ ο frontman των Onirama βρίσκεται στο Λονδίνο.

Η Σίσσυ φαίνεται πως ταξίδεψε στην ιταλική πόλη για λόγους αναψυχής, κάνοντας κάθε είδους διασκεδαστικές δραστηριότητες με τον Φίλιππο και τον Mike, ενώ αφορμή για το ταξίδι του Θοδωρή στην Μεγάλη Βρετανία ήταν τα Brit Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιας και έχει εκπομπή μόνο το Σαββατοκύριακο, βρίσκει χρόνο να τον περνάει με την οικογένειά της. Έτσι αποφάσισε όσο ο σύζυγός της θα λείπει στο Λονδίνο να διοργανώσει μια μικρή απόδραση στην Ιταλία. Εκείνη και τα αγόρια της απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό της Ρώμης, ενώ φυσικά δεν γινόταν να μην επισκεφτούν το Κολοσσιαίο. Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα στα Instagram Stories της από τις αμέτρητες βόλτες της με τους γιους της στην γραφική πόλη!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

πηγή: Άννα Κοντογιάννη / tlife.gr