Στο νοσοκομείο ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: “Θα δώσω άλλη μια μάχη και θα βγω γιατί με περιμένει ο πρίγκιπας μου”

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης και ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως ετοιμάζεται να «δώσει άλλη μια μάχη».


Ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να γράψει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο και αρκέστηκε στην αναφορά γύρω από την υπόσχεση που έχει δώσει στο γιο του.

«Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν; Πόσα ν’ αντέξει η καρδιά; Υγεία και μυαλό είναι δυο θαυμαστά πράγματα στη ζωή. Και τα δυο, λοιπόν, δεν μασάμε. Απλά καθυστερούμε κάποιους καταστάσεις; Ε, θα τα καταφέρουμε. Δεν γίνεται αλλιώς!

Να μετράς την ηλικία σου με τους φίλους, όχι με τα χρόνια. Να μετράς τη ζωή σου με τα χαμόγελα, όχι με τα δάκρυα. Αυτό πρέπει πλέον. Ευχαριστώ τους φίλους, τους συνεργάτες, την οικογένεια μου, αλλά και τη δεύτερη μου οικογένεια του ΑΝΤ1 που ήταν μαζί μου σε κάθε στιγμή. Θα δώσω άλλη μια μάχη και θα βγω νικητής γιατί με περιμένει ο πρίγκιπας μου, του έχω τάξει κάτι. Ell#Olamazi Se you soon!» έγραψε στην ανάρτησή του και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here