Πέτρος Φιλιππίδης: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη νωρίτερα την Τετάρτη (03.02) σε ιδιωτική κλινική μετά από λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.


Σοβαρή είναι η περιπέτεια υγείας που περνάει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδη. Όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ο έμπειρος πρωταγωνιστής είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε εσπευσμένα στο «Υγεία», έτσι ώστε να διαπιστωθεί το τι ήταν αυτό που προξένησε το σοβαρό σύμπτωμα.

Αργότερα, η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός ηθοποιός θα παραμείνει εντός της κλινικής προκειμένου να ξεπεράσει τον «σκόπελο».


«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Ο 58χρονος ηθοποιός έχει μια πορεία 32 χρόνων στην τηλεόραση και το θέατρο, καταγράφοντας μερικές μεγάλες επιτυχίες ειδικότερα στη μικρή οθόνη. Τη φετινή σεζόν θεατρικά είχε προγραμματίσει την παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν», ενώ είχε επιστρέψει στα καθημερινά σίριαλ. Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παραγωγή της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».