Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου χτύπαγε τη μητέρα μου – Ήμουν έτοιμη να του πετάξω στο κεφάλι την γκαζιέρα»

Μία βαθιά προσωπική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με την Ρούλα Κορομηλά η Άντζελα Δημητρίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα της και την σωματική κακοποίηση που ασκούσε στη μητέρα της.

 

«Δεν δίνω συνεντεύξεις γιατί παραποιούν πολλά πράγματα και δεν θέλω. Με έχει κουράσει πάρα πολύ και δεν θέλω. Όταν ήμουν 11 χρονών σταμάτησα το σχολείο γιατί έπρεπε να δουλέψω και να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Ο ένας είναι εν ζωή και ο άλλος δεν είναι. Αισθανόμουν ότι ήμουν ένα παιδί πολύ ευτυχισμένο γιατί είχα μια μάνα δυνατή. Δεν μετανιώνω που δεν σπούδασα γιατί έχω σπουδάσει τα γράμματα της ζωής, του δρόμου. Είμαι ένα παιδί από λαϊκά στρώματα και ότι έκανα το έκανα με πολύ κόπο και κούραση» είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Στην συνέχεια η Λαίδη της ελληνικής μουσικής εξομολογήθηκε πως: «ο πατέρας μου ήταν απών. Είχε πρόβλημα υγείας και όταν ερχόταν είτε θα χτύπαγε την μάνα μου είτε θα τα έσπαγε μέσα στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρή και φοβούμουν πάρα πολύ. Κάποια στιγμή είχε πάρει τη μητέρα μου ο πατέρας μου και τη χτύπαγε και εγώ ήμουν έτοιμη να του πετάξω στο κεφάλι την γκαζιέρα. Ήρθε η αστυνομία, τον πήρε μέσα και τον ρώτησε γιατί το έκανε και είπε ότι είναι τρελός. Κλείστηκε στο Δαφνί, δεν έγινε ποτέ καλά. Κάποιες φορές εκμεταλλεύτηκε το όνομά μου σε μεγάλο βαθμό. Έβγαινε και έλεγε ότι είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου. Για τον πατέρα μου ήθελα να είμαι η Αγγελική Κιουρτσάκη. Για το σπίτι μου ήθελα να είμαι η δικιά τους Αγγελική, το δικό τους το παιδί που το αγαπούν και το προσέχουν. Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα”. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν».

«Όλο αυτό με τραυμάτισε και από την άλλη με έκανε πολύ δυνατή» τόνισε επίσης η Άντζελα Δημητρίου.

πηγή: enikos.gr