Σύγχρονο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δήμου Νέας Σμύρνης (ΣΥ.ΛΑ.Π.)

Στο Δήμο Νέας Σμύρνης πιστεύουμε ότι η γνώση είναι ένα βασικό αγαθό που όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχουν δικαίωμα σε αυτό.   

Μια καινοτομία που στόχο έχει να προσφέρει στους δημότες μας τη δύναμη της γνώσης, καθώς εμείς στο Δήμο Νέας Σμύρνης είμαστε θερμοί υποστηρικτές της Δια Βίου Μάθησης των συμπολιτών μας. Ο άνθρωπος αποκτά παιδεία σε μια ορισμένη ηλικία, αλλά συνεχίζει να “παιδεύεται” σε όλη την πορεία της ζωής του.
Ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα, η γνώση είναι το φωτεινό μονοπάτι, μια αξία που διευρύνει τους ορίζοντες και προάγει την κοινωνία. Η γνώση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για ομαλή και δημιουργική συμβίωση.
Η λειτουργία του ΣΥ.ΛΑ.Π. περιλαμβάνει πλήρεις κύκλους μαθημάτων – διαλέξεων, με πλούσιες θεματικές ενότητες όπως διεθνείς σχέσεις, φιλοσοφία, ιατρική, οικονομία, ιστορία, επικοινωνιολογία, φιλολογία, κοινωνιολογία, παιδαγωγικά ζητήματα, γλωσσολογία, ζητήματα περιβάλλοντος και ενέργειας, πολυπολιτισμικά θέματα.
 

Καταξιωμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές και άνθρωποι του πνεύματος και της εμπειρίας προσφέρουν έγκυρη επιστημονική γνώση, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη σημασία και τη χρησιμότητά της στην καθημερινή ζωή. 

Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία γιατί με την παιδεία όλα μπορούν να αλλάξουν. 

Οι εγγραφές γίνονται τον Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ.: 2132025840.