Συνάντηση Κονδύλη – Καπάταη για το μεγάλο αντιπλημμυρικό προϋπολογισμού 7.550.000 ευρώ

Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας και επικοινωνίας του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστου Καπάταη με τους Δημάρχους της Νότιας Αθήνας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του ιδίου και του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη.

Η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση της πορείας των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αλίμου και συγκεκριμένα το έργο με τίτλο «Κατασκευή Αντιπλημμυρικού οδού Κανάρη». Κατά την διάρκεια της συνάντησης διενεργήθηκε και αυτοψία σε έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη.

 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε:

«Σε καιρούς δύσκολους, είναι αναγκαία συνεργασία όλων και πολύτιμη η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να εκτελέσουμε όλα αυτά τα μεγάλα και αναγκαία έργα, που αναβαθμίζουν τις υποδομές και την ποιότητα της ζωής στον Άλιμο.

Ευχαριστώ δημόσια την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας Χρήστο Καπάταη για την άψογη και δημιουργική συνεργασία. Συνεχίζουμε, με στόχο την διαρκή επίλυση μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας».

 

ΦΩΤΟ: Σε εξέλιξη τα έργα για την πεζοδρόμηση στα Αμπελάκια

 

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης δήλωσε: 

«Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά σε άλλο ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Νότια Αθήνα. Συγκεκριμένα στον Δήμο Αλίμου προχωράμε το έργο με τίτλο «Κατασκευή Αντιπλημμυρικού οδού Κανάρη». Αποτελεί το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στον Άλιμο και έρχεται να καλύψει τις σοβαρές ανάγκες της περιοχής.

Η μελέτη επικαιροποιήθηκε από τον Δήμο Αλίμου και ο προϋπολογισμός είναι 7.550.000 €. Θα εκτελεστεί και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, αλλά και η συνεργασία της αυτοδιοίκησης με την κεντρική διοίκηση σε μία σειρά έργων που εκτελούνται, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών της περιοχής μας.

Μέχρι σήμερα έχουμε ήδη παραδώσει μία σειρά χρηστικών έργων στους δημότες του Δήμου Αλίμου, όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου στην Λεωφόρο Αλίμου και στους πέριξ δρόμους, η αναβάθμιση και ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου και των δύο ανοικτών γηπέδων κλπ. Ευελπιστούμε σύντομα στην ολοκλήρωση και των υπολοίπων έργων που εκτελούμε».

πηγή: notia.gr