Συνάντηση Ψυρρόπουλου – Θεοδωρικάκου: Συζητήθηκαν Κρίσιμα Θέματα της Ηλιούπολης

Σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε μια προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου της Ηλιούπολης, κ. Στάθη Ψυρρόπουλου, και του Βουλευτή του Νοτίου τομέα της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Η συνάντηση αυτή επεκτάθηκε σε μια περιοδεία του κ. Θεοδωρικάκου σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιήγησης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών.

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση ακολούθησε, κατά την οποία ο Δήμαρχος Ψυρρόπουλος έθεσε στον κ. Θεοδωρικάκο σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πόλη. Το σκοπός ήταν η αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα και η ξεπέραση εμποδίων προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως το σχέδιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

 

 

Συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με παρόντες τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Κομνηνό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Κάρολο Ιταλό, την Αντιδήμαρχο Διοίκησης κα Έλενα Καπίρη, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Γιώργο Βενετσανόπουλο και την Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Κυριακή Μαρή, το ζήτημα της ασφάλειας όπου ο Βουλευτής κ. Θεοδωρικάκος διαθέτει ως πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, όπως και ζητήματα διοίκησης και διαχείρισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πρόσφατη θητεία στο Υπουργείο Εσωτερικών. Στην συνάντηση αναφέρθηκε και το μεγάλο ζήτημα της Αστικής Σήραγγας, όπου ζητήθηκε η στήριξη και η προβολή του σημαντικού έργου που θα αποτελέσει έργο-σταθμό για την ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα θερμό κλίμα, με τη συμφωνία στήριξης του Δήμου Ηλιούπολης αφου αποτελεί έναν κομβικό Δήμο στα Νότια Προάστια, λειτουργώντας ως πέρασμα για τους γειτονικούς δήμους. Παράλληλα, αναγνωρίστηκε η ύπαρξη σημαντικών προβλημάτων εν όψει του μεγάλου έργου στο Ελληνικό.