Τι συνέβη στη Γλυφάδα με γνωστό τραγουδιστή και την έξαλλη σύζυγο του;

Προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό και μακριά από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους αλλά δεν είναι εύκολο να τα καταφέρνει. Ο γνωστός άτακτος τραγουδιστής έχει νοικιάσει πλέον άλλο σπίτι με την γυναίκα του σε έξαλλη κατάσταση να μην του δίνει τα παιδιά.

Το θέμα έχει χοντρύνει πολύ με την αποστολή εξωδίκων εκατέρωθεν. Μάλιστα η γυναίκα του έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε ζητήματα διατροφής αλλά και σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία με τα παιδιά του.

Δυστυχώς ένα γάμος οδηγείται με τον χειρότερο τρόπο στα δικαστήρια.

Μάλιστα χθες στη Γλυφάδα οι γείτονες έζησαν στιγμές απείρου κάλους με τον τραγουδιστή να θέλει να δει τα παιδιά του και την πρώην του να τον διώχνει από το σπίτι με φωνές.

Ο  γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο, είχε αποκαλύψει στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», oτι χωρίζει μετά από επτά χρόνια γάμου.

Συγκεκριμένα όπως εξομολογήθηκε ο Χρήστος Αντωνιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. «Ο έγγαμος βίος του δε διάγει τις καλύτερές του μέρες».

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τη 18 χρόνια μικρότερη σύζυγό του. Εκείνος απάντησε ότι κανείς δεν ξέρει… και ότι στα χαρτιά ακόμα δεν είναι χωρισμένοι.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης παντρεύτηκε την 18 χρόνια μικρότερη του Αφροδίτη το 2012.

Σε κοινή τους συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» το ζευγάρι, είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τα «προβληματάκια» που αντιμετώπιζαν σαν ζευγάρι.

πηγή: gossiplife.gr