Το Diabetes Magic Bus φέρνει τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη

Το ξεχωριστό «ταξίδι» του Magic Diabetes Bus θα βρίσκεται στις 20 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Δήμο Ηλιούπολης.

Το Diabetes Magic Bus θα προσφέρει ενημέρωση από τις 10:30 π.μ. το πρωί έως τις 15:00 μ.μ. το μεσημέρι και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. το βράδυ.

Το Magic Diabetes Bus κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, με οδηγό τον Κρατερό Κατσούλη και σταθμεύει σε δήμους της Αττικής, για να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για το διαβήτη και τον εμβολιασμό.

 

Από τις 16 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2018, το Diabetes Magic Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη» προσκαλεί τους μικρούς του φίλους και τους γονείς τους σε ένα μαγικό ταξίδι, που θα περιλαμβάνει:

  • – Δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης.
    – Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.
  • – Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με το
    Σακχαρώδη Διαβήτη.
  • – Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

 

Χορηγοί της μαγικής διαδρομής του Magic Diabetes Bus είναι τα προϊόντα MISKO Ολικής Άλεσης και οι εταιρείες PFIZER HELLAS ΑΕ, EURODIET MED.
Βασικοί υποστηρικτές είναι οι εταιρείες ΓΙΩΤΗΣ AE, Ο.Σ.Υ. Α.Ε. και το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κυρίας Σίσσυς Φειδά που με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα διακόσμησε το εσωτερικό του μαγικού μας λεωφορείου!