Χιονισμένα Χριστούγεννα @ Athens Metro Mall

Ελάτε να γιορτάσουμε τα πιο χαρούμενα, χιονισμένα Χριστούγεννα στο ΑΤHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, για όλη την οικογένεια! Από την 1η Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 6 Ιανουαρίου του 2019, απολαύστε μοναδικές γιορτινές στιγμές, live events με αγαπημένους καλλιτέχνες, χριστουγεννιάτικες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, δώρα για όλους ενώ… με αγορές 30€ και άνω συμμετέχετε στην κλήρωση όπου 5 τυχεροί κερδίζουν καταπληκτικές μοτοσυκλέτες και scooter Daytona!

Christmas Live Stage *

Και φέτος, όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες τραγουδούν ζωντανά για εσάς στη σκηνή των Christmas Live Stage του ΑΤHENS METRO MALLΠέμπτη 13 Δεκεμβρίου,  Στέλιος Ρόκκος ║ μαζί του  ο Αναστάσιος Ράμμος και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, Γιώργος Γιαννιάς  μαζί του η Χριστίνα Μηλιού. Ελάτε να πούμε τα κάλαντα της Παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και χαρείτε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά σας  χάρη στις άφθονες Χριστουγεννιάτικες παιδικές δραστηριότητες, σχεδιασμένες στο πνεύμα των εορτών.

*Τα Christmas Live Stages στο ΑΤHENS METRO MALL ξεκινούν στις 20:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας περιμένει από τις 18:00 το απόγευμα όπου ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92,3 fm μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου.

MΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ* για μοτοσυκλέτες και scooter Daytona

Φύγαμε για το 2019… με τις μοναδικές μοτοσυκλέτες και scooter Daytona που θα κληρωθούν σε 5 τυχερούς, στο ΑΤHENS METRO MALL, την Τετάρτη 19/12 στις 20:00! ‘Oλοι συμμετέχουν στην κλήρωση για τα μοναδικά αυτά ΔΩΡΑ με αγορές 30€ και άνω. Και για όσους θέλουν κάτι περισσότερο, με αγορές 10€ και άνω, ΟΛΟΙ αποκτούν ΔΩΡΕΑΝ μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη κούπα!

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athensmetromall.gr

Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Δραστηριότητες

Οι μικροί μας φίλοι, θα δουν τον Άγιο Βασίλη! Και τις νεραΐδες και τον χιονάνθρωπο και όλους τους χαρακτήρες των Χιονισμένων Χριστουγέννων του ΑΤHENS METROMALL! Από την  1η  Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 6 Ιανουαρίου του 2019, απίθανες χριστουγεννιάτικες δράσεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να δημιουργήσουν, να μεταμορφωθούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν!

Συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη

Τους μικρούς μας καλεσμένους υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης στο θρόνο του, φωτογραφίζεται και μοιράζει ευχές και χαμόγελα σε όλους.

Face painting και Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Οι νεράιδες φέρνουν από το Βασίλειο του Χιονιού, τη μαγεία των Χριστουγέννων. Μεταμορφώνουν  τα παιδιά με την τεχνική του face painting και με πολλή ασημόσκονη και γράφουν μαζί το γράμμα με τις ευχές τους στον Άγιο Βασίλη.

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών

Οι αγαπημένες  μας  χιονούλες θα μας δείξουν και θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε απίθανες χριστουγεννιάτικες κατασκευές όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες, χιονανθρώπους στο πιάτο, χιονοκουκλάκια, στολίδια για το δέντρο και  λαμπερές  χιονονιφάδες.

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια

Ο χιονάνθρωπος και η χιονούλα καλούν τα παιδιά για πολλά χιονοπαιχνίδια και χορό! Περνάμε από την χιονοθύελλα, μαζεύουμε χιονόμπαλες, παίζουμε χιονοπόλεμο με λευκά μπαλάκια, κολλάμε την μύτη του χιονάνθρωπου με κλειστά μάτια, τρέχουμε με τα έλκηθρα, σπάμε μεγάλες χιονόμπαλες, παίζουμε τρίλιζα στα λευκά μούσια του Άγιου Βασίλη και πετυχαίνουμε στόχους από χιονανθρωπάκια.

Για ηλικίες 18 μηνών έως 3 ετών

Για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες, 18 μηνών έως 3 ετών, πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες δράσεις που συνδυάζουν παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές από τις 11:00-14:00 και 17:00-20:00, στο επίπεδο 4.