Ζέτα Δούκα: Το τρυφερό μήνυμα για την άρρωστη κορούλα της

Η Ζέτα Δούκα ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης της στην ζωή. Η μικρή της Θάλεια είναι η μεγάλη της αδυναμία και αυτό φροντίζει να επισημαίνει με κάθε αφορμή.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα για την κόρη της, που είναι άρρωστη. Το μήνυμα εκτός της Θάλειας απευθύνεται και σε όλους όσους έχουν άρρωστο παιδάκι στο σπίτι αυτή την περίοδο.

«Τις ημέρες που είσαι άρρωστη, με μία από τις δεκάδες ιώσεις που κυκλοφορούν, που δεν έχεις διάθεση για τίποτα και θέλεις μόνο αγκαλιές και παρηγοριά, σκέφτομαι τις στιγμές που σε κυνηγάω για να σε πιάσω και μου φεύγεις, που κάνεις ζαβολιές και γελάς, που το στοματάκι σου έχει μόνιμα ένα χαμόγελο. Και παίρνω κουράγιο γιατί ξέρω ότι θα ξανάρθουν σύντομα. Καλή ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια που είναι άρρωστα και κουράγιο σε όλες τις μαμάδες και μπαμπάδες που ξενυχτούν στο πλευρό τους και ανησυχούν…!», έγραψε στο μήνυμά της.

Δείτε το στιγμιότυπο που ανάρτησε.

 

View this post on Instagram

 

Τις ημέρες που είσαι άρρωστη, με μία από τις δεκάδες ιώσεις που κυκλοφορούν, που δεν έχεις διάθεση για τίποτα και θέλεις μόνο αγκαλιές και παρηγοριά, σκέφτομαι τις στιγμές που σε κυνηγάω για να σε πιάσω και μου φεύγεις, που κάνεις ζαβολιές και γελάς , που το στοματάκι σου έχει μόνιμα ένα χαμόγελο. Και παίρνω κουράγιο γιατί ξέρω ότι θα ξανάρθουν σύντομα. Καλή ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια που ειναι άρρωστα και κουράγιο σε ολες τις μαμάδες και μπαμπάδες που ξενυχτούν στο πλευρό τους και ανησυχούν…! #mydaughter #motheranddaughter #sickness #getwellsoon

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

πηγή: newsone.gr