Ζητά εξηγήσεις από τον Παπαπέτρου για την τέταρτη αλλαγή η ΕΠΟ!

Σε ένα πολύ σοβαρό λάθος υπέπεσε στο χθεσινό ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία ο διαιτητής της αναμέτρησης Αναστάσιος Παπαπέτρου, καθώς εντελώς αδικαιολόγητα δεν επέτρεψε στους δύο προπονητές να κάνουν την τέταρτη αλλαγή που είχαν δικαίωμα κατά τη διάρκεια της παράτασης.

Σύμφωνα με όσα είπε στους Γιώργο Δώνη και Μάκη Χάβο ο ρέφερι του ματς, δεν μπορούσαν να κάνουν την τέταρτη αλλαγή, επειδή ο κανονισμός δεν έχει περάσει στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι όμως που δεν ισχύει, καθώς η ΕΠΟ και η ΚΕΔ έχουν εναρμονιστεί πλήρως στους κανονισμούς της FIFA από τις 22 Αυγούστου του 2018.

Στην ομοσπονδία έχουν λάβει απόλυτη γνώση του σοβαρού λάθους του διεθνή διαιτητή και μάλιστα, σήμερα κιόλας θα του ζητήσουν διευκρινήσεις για την απόφαση που πήρε στον χθεσινό αγώνα πριν από την έναρξη της παράτασης.

Μάλιστα, η θέση του Παπαπέτρου επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι ο Σταύρος Τριτσώνης σε πρόσφατα σεμινάρια δίδαξε ακριβώς το τι ισχύει και τι όχι με την τέταρτη αλλαγή στη διάρκεια παράτασης ενός ματς και επιπρόσθετα, οι κανόνες του παιχνιδιού δεν περιλαμβάνονται στην προκήρυξη, αλλά μόνο οι όροι διεξαγωγής της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Αναμένεται, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον το τι τελικά θα συμβεί με αυτή την υπόθεση και με το σοβαρό λάθος του Παπαπέτρου για μια συνθήκη αγώνα που εφαρμόστηκε σε πρώτη φάση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

πηγή: filathlos.gr