1992: Όταν Καρράς, Γονίδης & Πανταζής «σφάζονταν» για την Σπυροπούλου στο «Ραντεβού στα Τυφλά» (Vid)

Πίσω στο 1992. Κανάλι: Mega. Εκπομπή: «Ραντεβού στα Τυφλά». Μία παρουσιάστρια, η Βάσια Τριφύλλη, τρεις καλεσμένοι – πρώτο όνομα στην πίστα και… η σωσίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Βασίλης Καρράς, Σταμάτης Γονίδης και Λευτέρης Πανταζής, δίνουν το «παρών» στο εορταστικό γύρισμα της πιο δημοφιλούς  εκπομπής της σεζόν και… σαρώνουν με τις ατάκες και το ανδρικό τους ταπεραμέντο, παρότι δεν έχουν αγγίξει ακόμα τα 40 χρόνια ζωής.

Και η ιστορία έχει ως εξής: Και οι τρεις πρέπει να δώσουν μάχη για να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν την καρδιά της κοπέλας -Μαριλίζας, όχι Κωνσταντίνας – μη μπερδεύεστε- που βρίσκεται από την άλλη μεριά του τοίχου, μόνο ένας θα βγει νικητής και θα κερδίσει την πανέμορφη νεαρή που τους βασανίζει μέχρι τελικής πτώσεως.

Βασίλης, Σταμάτης και Λευτέρης παίζουν όλα τους τα χαρτιά, τραγουδούν, φλερτάρουν και παραδίδουν μαθήματα αρσενικής ατάκας, μη διστάζοντας να εκτεθούν για τα μάτια μιας γυναίκας. Ναι αλλά τι γυναίκας…

Κι όμως, ένας τα κατάφερε και άφησε για τα καλά πίσω του τους άλλους δύο. Να πούμε ότι το περιμέναμε; Θα πούμε ψέμα. Άλλος περιμέναμε να εντυπωσιάσει αλλά μάταια. Ποιος τα κατάφερε;

Η απάντηση στο πολυσυλλεκτικό βίντεο που ακολουθεί!

πηγή: menshouse.gr