Άγριο ξέσπασμα στο Πρω1νό εναντίον Ψινάκη: «Πώς κοιμάσαι ήσυχος με 100 νεκρούς; Θρασύτατε!»

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε χθες στην «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι το καλοκαίρι. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Μαραθώνα, αναφέρθηκε εκτενώς τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, που βρισκόταν εκείνη την ημέρα και πόσο «ήσυχος κοιμάται».

Σήμερα λοιπόν στο Πρω1νό προβλήθηκε το απόσπασμα των δηλώσεών τους και λίγο μετά Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρης Καβατζίκης ξέσπασαν ανοιχτά στην εκπομπή.

Αρχικά ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε: «Πώς μπορεί να λέει ότι κοιμάται ήσυχος τα βράδια; Αν ο ίδιος δεν ευθύνεται σε τίποτα μπορεί να βγαίνει με αυτή την άνεση και να λέει για ελικοπτεράδες, για πάρτι και… Δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας με τις αηδίες που ακούμε κάθε μέρα».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη που ανέβασε τόνους: «Με 100 νεκρούς και με εικόνες που έχουμε ακόμη στα μάτια μας, με ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί… να βγαίνει ένας άνθρωπος να λέει ότι κοιμάται ήσυχος το βράδυ, θα πρέπει να ντρέπεται. Λυπάμαι τόσο που ζω σε έναν τόπο που οι  άνθρωποι δεν έχουν ευθιξία! Τι θα πει κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ; Θρασύτατε!»

Άρης Καβατζίκης: Να βγάλει τα γυαλιά και να κοιτάξει τον κόσμο λίγο στα μάτια ο κύριος Ψινάκης! Αρκετά πια με τα μαλλιά, τα γυαλιά και τα φουσκωτά και τα πάρτι. Μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα με τις εικόνες που έχουμε ζήσει. Σας παρακαλούμε με τις αηδίες.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Πώς κοιμάσαι με 100 νεκρούς ήσυχος ρε φίλε;

Χθες, κατά την προβολή του τρέιλερ της εκπομπής, η Νίκη Βίσση ξέσπασε στα social media με ένα οργισμένο μήνυμα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«….ήθελα να ήξερα στην εκπομπή σήμερα στον alpha που βγαίνει ο ( ούτε το όνομά του δεν γουστάρω να πω) ο υποτιθέμενος Δήμαρχος του Μαραθώνα Ψινάκης προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ του;; ή να εξευτελιστεί ακόμη περισσότερο;;

Πως μπορεί να λέει ότι κοιμάται τα βράδια, πως μπορεί να λέει ότι τα έκανε όλα όπως έπρεπε

ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ

Ας έρθει κ εδώ να μας το πει κ να μας κοιτάει στα μάτια
Ας έρθει εδω μετά από 7 μήνες που ακόμη κανείς δεν καταδικάστηκε για το «φόνο» 100 ανθρώπων
Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες που ακόμη οικογένειες μένουν σε κατασκηνώσεις κ σιτίζονται από συσσίτια
Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες που περιμένουμε τι θα γίνει με τα σπίτια μας
Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες να δει που ζούμε ,παρέα με τον αμίαντο, τα καμένα, τους διαλυμένους δρόμους, τη βρωμιά
Ας έρθει εδώ μετά από 7 μήνες κ να του πουν οι οικογένειες που είναι στις ευαίσθητες ομάδες ότι η κοινωνική πρόνοια είναι ανύπαρκτη

Πίστευα ότι έχω μαλακώσει, ότι δεν θα μου βγαίνει οργή και θυμός

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΦΙΛΟΙ δεν γράφω συχνά, ελπίζω να μην κουράζω αλλά έχω ανάγκη να τα πω να τα μαθαίνετε και όσοι δεν μένετε εδώ να γνωρίζετε ότι μας κοροϊδεύουν. Γραφειοκρατικά μας τσακίζουν και ο Δήμαρχος αν είχε ……….. θα έπρεπε να μπει μπροστά. Δεν έχει όμως για τέτοια, έχει μόνο για να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να παραμυθιάζει

ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ
Δ Ε Ν Ξ Ε Χ Ν Ω».

πηγή: ΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / peoplegreece.com