Αντίστροφη μέτρηση για το Mega. Σε λίγες ώρες ο νέος ιδιοκτήτης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μέχρι τις 11.00 το πρωί θα έχουν κατατεθεί στις εγκαταστάσεις του Mega στη Μεσογείων οι προσφορές για την απόκτηση του σήματος και της ταινιοθήκης του για πολλά χρόνια πρώτου σε τηλεθέαση καναλιού της χώρας.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ ήταν γνωστό πως δύο είναι τα κυρίαρχα σχήματα που θα διεκδικήσουν τα «ιμάτια» του Mega.

Η Alter Ego ή άλλη εταιρία συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και ένα σχήμα στο οποίο συνυπάρχουν ο Alpha, το Staro ANT1 και το Open.

Οι πληροφορίες – ανεπιβεβαίωτες – αναφέρουν πως το ποσό των προσφορών θα πλησιάσει ίσως και να ξεπεράσει τα 25.000.000 ευρώ. Μια άλλη περίεργη φήμη κυκλοφόρησε πάντως τα ξημερώματα και οφείλω να σας την μεταφέρω.

Πως τρίτο σχήμα πίσω από το οποίο κρύβεται πανίσχυρος επιχειρηματίας θα χτυπήσει και αυτό σήμα και ταινιοθήκη του Mega και στη συνέχεια θα καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για την απόκτηση της 7ης και τελευταίας «ορφανής» άδειας των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε περίπτωση βέβαια που νέος ιδιοκτήτης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πιθανότερο  όπως σας έχω γράψει εδώ και μέρες είναι να μην βγει καθόλου One στον «αέρα» αλλά κατευθείαν Mega.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού που για σχεδόν 30 χρόνια κυριάρχησε στην ελληνική τηλεόραση.

πηγή: nassosblog.gr