Αποχωρήσεις και γκρίνια στο ιντερνετικό One Channel

Με κατάπληξη οι εργαζόμενοι στο κανάλι που υπολόγιζαν να δουν στην καταβολή μισθοδοσίας, υπερωρίες, διαπίστωσαν ότι ο μισθός ήταν «σκέτος»

Ένα σχέδιο το οποίο μένει να φανεί αν θα εξαντληθεί στις-αρχικές- προθέσεις μοιάζει να είναι το- για την ώρα- ιντερνετικό τηλεοπτικό εγχείρημα, One Channel, της Alter Ego. Μόλις 11 ημέρες από την πρεμιέρα του διαδικτυακού καναλιού (2 Μαΐου) αποχώρησε- σε φιλικό κλίμα- το τρίτο από τα «συστατικά» στελέχη του, ο Θανάσης Τρομπούκης, υπεύθυνος περιεχομένου. Είχαν προηγηθεί η αποχωρήσεις- απομακρύνσεις της Πόπης Τσαπανίδου (διετέλεσε γενική διευθύντρια), του Αλέξανδρου Κλώσσα, (είχε καθήκοντα αρχισυντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων). Ακολούθησαν και οι παραιτήσεις των Μαρίας Σιδηροπούλου, δημοσιογράφου- παραγωγού και Λουκά Καρνή, δημοσιογράφου.

Με τις πρώτες αποχωρήσεις, άρχισαν, λέγεται, οι πρώτες μουρμούρες. Που έχουν οικονομικά αίτια. Με κατάπληξη οι εργαζόμενοι στο κανάλι που υπολόγιζαν να δουν στην καταβολή μισθοδοσίας, υπερωρίες, διαπίστωσαν ότι ο μισθός ήταν «σκέτος» (χωρίς δηλαδή το οικονομικό αντίκρισμα για την υπερωριακή εργασία). Όλοι ρωτούσαν επιτελικά στελέχη του σταθμού σχετικώς αλλά απάντηση δεν πήραν καθώς και τα δήλωναν άγνοια λέγοντας μάλιστα ότι θα ρωτήσουν και θα τους ενημερώσουν.

Στο μεταξύ, θρυλείται ότι, η Νίκη Λυμπεράκη θα κατευθυνθεί από τον Σκάι, όταν λήξει η ισχύς του συμβολαίου της, στο κτίριο της Συγγρού 340, έδρα του ιντερνετικού ενημερωτικού καναλιού της Alter Ego. Το συμβόλαιο, με ισχύ ενός έτους που είχε κάνει το 2018 με τον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο του Ν. Φαλήρου αφορούσε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του αμιγώς ειδησεογραφικού Σκάι24. Η υλοποίηση του εγχειρήματος Σκαι24 «πάγωσε» και σύμφωνα με το ethnos.gr έως χθές δεν είχε γινει κάποια ενέργεια από την πλευρά του σταθμού για ανανέωση της συνεργασίας.

πηγή: ethnos.gr