«Δυναστεία»: Η σειρά φαινόμενο επιστρέφει με νέο καστ στο Open

H μυθική σειρά των 80s αναβιώνει στην πιο συναρπαστική της εκδοχή – Από τις 26 Αυγούστου στο OPEΝ
Mε ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως η Elizabeth Gillies, η Nicollette Sheridan και ο Grant Show, και τους χαρισματικούς σεναριογράφους-παραγωγούς Stephanie Savage και Josh Schwartz  που έχουν υπογράψει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι σειρές Gossip Girl και 90210, η επιστροφή της θρυλικής Δυναστείας έρχεται για να κάνει αίσθηση, έχοντας ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο της νέας «Δυναστείας» βρίσκονται και πάλι οι δύο ισχυρές οικογένειες των Carrington και των Colby, ορκισμένοι ανταγωνιστές που μάχονται για την οικονομική και κοινωνική υπεροχή.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Fallon Carrington, χαρισματική και φιλόδοξη, είναι αποφασισμένη να γίνει η νέα COO στην πολυεθνική εταιρεία ενέργειας του πατέρα της, Blake. Τα σχέδιά της ανατρέπονται αναπάντεχα, όταν μαζί με τον αδελφό της, Steven, καλούνται να συναντήσουν τον πατέρα τους. Σε αυτήν τη συνάντηση εκείνος δεν θα τους ανακοινώσει κάποια επαγγελματική απόφαση, αλλά θα συστήσει στα παιδιά του τη νέα γυναίκα στη ζωή του, την Cristal.

Η αρνητική αντίδραση της Fallon απέναντι στην επιλογή του πατέρα της δεν δείχνει να τον επηρεάζει και τελικά λειτουργεί εναντίον της. Όταν ο Blake Carrington αποφασίζει να ευνοήσει τη νέα του σύντροφο αντί την ίδια του την κόρη, δίνοντάς της μια θέση-κλειδί στην εταιρεία, η Fallon, για να τον εκδικηθεί, αναζητά υποστήριξη από τον Jeff Colby, τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του. Εν τω μεταξύ, η ανιψιά της Cristal, Sammy Jo, φτάνει στην πόλη και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Cristal από το ομιχλώδες παρελθόν της κινδυνεύουν ξαφνικά να αποκαλυφθούν…

Info:

Πρωταγωνιστούν: Elizabeth Gillies, Nathalie Kelley, James Mackay,
Robert Christopher Riley, Sam Adegoke, Rafael de la Fuente, Alan Dale, Grant Show, Nicollette Sheridan, Ana Brenda Contreras
Δημιουργοί:   Sallie Patrick, Josh Schwartz, Stephanie Savage
Δυναστεία: Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή στις 20.00 στο OPEN
Πρεμιέρα Δευτέρα 26 Αυγούστου 
#Dynasty #ΟPENtv

Η «παλιά» Δυναστεία

Η αμερικανική τηλεοπτική σαπουνόπερα «Δυναστεία» προβλήθηκε στο ABC από τις 12 Ιανουαρίου του 1981 ως τις 11 Μαΐου του 1989. Στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ΕΡΤ2 (κύκλοι 1-7) και το Mega Channel (κύκλοι 8-9). Επαναλήψεις προβλήθηκαν, μεταγενέστερα, και από τα κανάλια New Channel και Μακεδονία TV. Δημιουργήθηκε από τους Richard και Esther Shapiro, σε παραγωγή Aaron Spelling. Αρχικά η σειρά είχε ως επίκεντρο δύο οικογένειες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες Κάρινγκτον και τους μεσοαστούς Μπλέιζντελ. Ζούσαν στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Πρωταγωνιστές ήταν οι John Forsythe και Linda Evans, ο πρώτος ως ο μεγιστάνας του πετρελαίου Μπλέικ Κάρινγκτον και η δεύτερη ως η σύζυγός του Κριστλ. Η Δυναστεία ήταν η απάντηση του ABC στη σειρά «Ντάλας» του CBS. Θρυλική η Τζόαν Κόλινς στον ρόλο της εμβληματικής κακιάς, Αλέξις Κόλμπι.

πηγή: ethnos.gr