«Φτου σου πο@τανάκι»: Η ατάκα της Μάρως Κοντού που τους «πάγωσε» όλους! (Βίντεο)

Η Μάρω Κοντού μιλώντας στην εκπομπή Βινύλιο του Αντώνη Κανάκη για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, δήλωσε ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να γίνει ηθοποιός

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κορυφαία ηθοποιός, η οικογένειά της ήταν παντελώς αντίθετη και μάλιστα η γιαγιά της, της είπε: «Φτου σου πο@τανάκι», όταν η Μάρω επέμεινε ότι θα γίνει ηθοποιός.

Θυμίζοντας αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό ιστορίες και αναμνήσεις, από την εποχή που ο ελληνικός κινηματογράφος μεσουρανούσε.

Η Μάρω Κοντού μιλώντας για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική δήλωσε ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να γίνει ηθοποιός, κάτι που δεν ισχύει για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν σκεφτόταν ποτέ αυτό το ενδεχόμενο.

«Ο ασπρόμαυρος κινηματογράφος είχε μια μαγεία που τώρα δεν υπάρχει», περιγράφει η Μάρω Κοντού.

Τη δική του «πινελιά» σε αυτή την εκπομπή έδωσε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος σε σύνδεση με το πλατό της εκπομπής είπε στον Αντώνη Κανάκη:

«Αντώνη εγώ τώρα κάνω ό,τι μπορώ, παλιά έκανα ό,τι ήθελα». «Στο επάγγελμα δεν πας εσύ, το επάγγελμα σε τραβάει», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας για την πορεία της ζωής του.

«Όταν θυμάμαι την καριέρα μου είναι σαν να τρώω κάθε μέρα γλυκό, σοκολάτα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι θεατρίνος. Δεν γίνεσαι φίρμα αν δεν είσαι σπουδαίος ηθοποιός ή άνθρωπος. Οι εποχές είναι άλλες». σημείωσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο

πηγή: Γιώργος Βράτσος / klik.gr