Η OPEN MIND Έλλη & η πρόταση γάμου με ανύπαρκτο δαχτυλίδι

Η Έλλη γελάει, εξομολογείται, εξηγεί τη σχέση της με την ενημέρωση, αποκαλύπτει πτυχές της που δεν φαντάζεται κανένας και περνάει υπέροχα με τον Νίκο Μουτσινά.

Η έκπληξη της εβδομάδας για την εκπομπή “Για την παρέα” έγινε από την πρώτη κιόλας μέρα. Δευτέρα, και όλοι περίμεναν να δουν ποιος καλεσμένος θα καθίσει στην πολυθρόνα απέναντι από  τον Νίκο Μουτσινά.

Μόνο που αυτή τη φορά η καλεσμένη τον “υποχρέωσε” σε μία μετακόμιση. Η Έλλη Στάη μοιράστηκε το δελτίο της με τον Νίκο Μουτσινά, με λίγα λεπτά γεμάτα διαφορετικές ειδήσεις, χιούμορ και χημεία.

Σε ένα πινγκ πονγκ ατάκας, Έλλη Στάη και Νίκος Μουτσινάς κατέληξαν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, με την πρόταση γάμου να έρχεται νομοτελειακά, κι επειδή δεν ήταν σχεδιασμένη το δαχτυλίδι της δημοσιογράφου και ανκοργούμαν τούς έβγαλε από τη δύσκολη θέση- αν και τοποθετήθηκε σε λάθος δάχτυλο.

Η “Σιδηρά Κυρία” της ενημέρωσης -που αγαπάει να τη χαϊδεύουν όπως ομολόγησε- κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή της OPEN MIND (κάθε Πέμπτη στις 23:00) και η εκρηκτική τους συνάντηση τελείωσε με την αγκαλιά μίας σχέσης που μόλις άρχισε.

Απολαύστε -κυριολεκτικά– όλα όσα είπε η Έλλη στον Νίκο Μουτσινά:

πηγή: thetoc.gr