Καίτη Φίνου: “Έχασα δύο παιδιά, ένα του Στάθη Ψάλτη και ένα του Λευτέρη Πανταζή”

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή και αναφέρθηκε στις αποβολές των παιδιών που είχε μαζί τους, για την απόπειρα βιασμού της σε μικρή ηλικία και τον θάνατο της αδελφής της από ιατρικό λάθος.

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, μιλώντας για πολύ έντονα και άσχημα γεγονότα της ζωής της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη και τον Λευτέρη Πανταζή και αναφέρθηκε στις αποβολές των παιδιών που είχε μαζί τους, ενώ μίλησε, επίσης, για την απόπειρα βιασμού που υπέστη σε μικρή ηλικία, αλλά και για τον θάνατο της αδελφής της από ιατρικό λάθος.

Αποφασισμένη να μιλήσει για όλες τις τις τραυματικές εμπειρίες της ζωής της, τις πληγές και την ταλαιπωρία που πέρασε, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, η Καίτη Φίνου άνοιξε την καρδιά της.

Για την έκτρωση και τις αποβολές της είπε:

“Όταν πρωτοέκανα έρωτα, ήμουν μικρή, έμεινα έγκυος. Δεν ξέραμε τότε την προφύλαξη και όλα αυτά. Έκανα κρυφά την έκτρωση, δεν το είχα πει ούτε στη μητέρα μου. Και πρέπει να ήταν αλμπάνης ο γιατρός γιατί είχα πολλές παρενέργειες μετά. Ήμουν σε ιδιωτικό, σε σπίτι… Ήμουν 16, 17 ετών. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Ο σύντροφός μου τότε ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν απαγορευμένος έρωτας γιατί γνώριζαν οι δικοί μου την οικογένεια του και δεν ήθελαν με αυτή την οικογένεια να είμαι εγώ”.

“Ήμουν με τον Στάθη Ψάλτη και ανέβηκα πάνω σε μία σκάλα για να κατεβάσουμε κάτι αυτόγραφα από το πατάρι. Δυστυχώς έπεσα και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήμασταν δυόμισι χρόνια. Εκεί συνέβη από μόνο του. Έκανα πρόβες, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και…”, είπε η Καίτη Φίνου.

πηγή: news247.gr