Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (29/2 – 6/3)

Η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Φεβρουαρίου φέρνει πολλές και διαφορετικές ταινίες. Το μεγαλύτερο highlight της εβδομάδας είναι το δεύτερο μέρος του «Dune» με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και τη Ζεντάγια, το οποίο αδιαμφισβήτητα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολύ κόσμου.

Επιπλέον, θα δούμε την Νταϊάν Κρούγκερ στον ρόλο της ταινίας «Πρίμα Μπαλαρίνα» να υποδύεται την πρώτη Αμερικανή μπαλαρίνα που έγινε δεκτή στην Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι. Αυτές και άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πάμε να τις δούμε;

1. Dune Part 2

Υπόθεση:  Το «Dune: Μέρος Δεύτερο» εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος – καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος – ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

 

2. Πρίμα Μπαλαρίνα

Υπόθεση: Η Joika βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Joy Womack, η οποία έγραψε ιστορία ως Αμερικανίδα μπαλαρίνα που έγινε δεκτή στην Ακαδημία Μπαλέτου Μπολσόι. Σε ηλικία δεκαπέντε ετών άφησε το οικογενειακό της σπίτι στο Τέξας για να ταξιδέψει στη Μόσχα για να ακολουθήσει το όνειρό της: Να γίνει Πρίμα Μπαλαρίνα στα παγκοσμίου φήμης Μπαλέτα Μπολσόι.

 

3. Περάσματα

Υπόθεση: Τοποθετημένο στο Παρίσι, αυτό το ακαταμάχητο δράμα αφηγείται την ιστορία του Τόμας (Φραντς Ρογκόφσκι) και του Μάρτιν (Μπεν Γουίσο), ενός γκέι ζευγαριού, του οποίου ο γάμος αναστατώνεται όταν ο Τόμας ξεκινάει μια παθιασμένη ερωτική σχέση με την Άγκαθα (Αντέλ Εξαρχόπουλος).

 

4. Άκουσέ με

Υπόθεση:  Οικονομικές δυσκολίες αναγκάζουν την κωφή έφηβη Βαλμίρα να αφήσει το σχολείο Κωφών στην Αθήνα και να επιστρέψει στο νησί του πατέρα της, όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της αδιαφορίας και της απομόνωσης – όχι μόνο εξαιτίας των προκαταλήψεων του χωριού, αλλά κυρίως των δικών της.

 

πηγή: neolaia.gr