Κώστας Σεφτελής: «Η πόλη μας αλλάζει και στην προσπάθεια αυτή, τους θέλουμε όλους συνεργούς»

Η Ηλιούπολη αλλάζει! Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης Κώστας Σεφτελής, με καθημερινές αναρτήσεις μας δινει μια εικόνα από τα έργα σε … ξεχασμένες  γειτονιές μιας παραμελημένης πόλης. 

«Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να βελτιώσουμε την αισθητική της πόλης μας και να εξαλείψουμε την παράνομη διαφήμιση. Στην αρχή με τις δικές μας δυνάμεις και στη συνέχεια με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.
Η πόλη μας αλλάζει και στην προσπάθεια αυτή, τους θέλουμε όλους συνεργούς.
Τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους.»

«Οι σχάρες στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου είχαν να καθαριστούν πολλά χρόνια.
Δικαιολογημένα οι κάτοικοι μιλούσαν για παραμελημένη περιοχή.
Χθες (09/10) το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός τους.»

Στις αρχές του Σεπτέμβρη η κατάσταση του γηπέδου στο χώρο του «Χαλικάκη» ήταν απαράδεκτη.
Πλήρης εγκατάλειψη!!!

Δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας, αλλά και των σωματείων.

«Ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του σε δύο φάσεις, αφού εντοπίσαμε την αιτία του προβλήματος.

 

Το αρδευτικό σύστημα του γηπέδου ήταν σε άσχημη κατάσταση και υπολειτουργούσε με αποτέλεσμα να μην ποτίζεται σωστά ο χλοοτάπητας το καλοκαίρι.
Προχωρήσαμε στην απαραίτητη συντήρηση του και ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τους αθλητές των αγωνισμάτων των ρίψεων.

Ήδη τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ο αγωνιστικός χώρος δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε πριν ένα μήνα.

Το επόμενο στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσουμε είναι η αποκατάσταση του φωτισμού του γηπέδου με την αντικατάσταση των καμένων προβολέων και στους τέσσερις πυλώνες

Ξεκίνησαν την Πέμπτη 26/9/2019 οι εργασίες της κατασκευής νέων πεζοδρομίων της Λεωφόρου Ειρήνης, μετά από την τρίμηνη διακοπή τους.

«Το έργο το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 314.375,13 €, περιλαμβάνει την πλήρη κατασκευή νέων πεζοδρομίων μήκους 700μ. εκατέρωθεν στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Η παρέμβαση γίνεται σε συνολική έκταση 6.300 m² και περιλαμβάνει νέα κράσπεδα, ρείθρα, κυβόλιθους καθώς και προεγκαταστάσεις υποδομών μελλοντικού φωτισμού και άρδευσης

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης