Μαρινάκης: Πότε βγαίνει στον αέρα το κανάλι του εφοπλιστή – Στόχος να «αδειάσει» τον ΣΚΑΙ, ποιους «φλερτάρει»

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο μόνος που διεκδίκησε μία από τις δύο ορφανές τηλεοπτικές άδειες, για το κανάλι που αναμένεται να βγει στον αέρα.

Πότε όμως θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες από τις typologies.gr, τα σχέδια του εφοπλιστή είναι να βγει το κανάλι με πλήρες πρόγραμμα τη σεζόν 2019-2020 και όχι από τώρα, μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν.

Άλλωστε, ο φάκελος που είχε καταθέσει στο ΕΣΡ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποσφραγίστηκε και πλέον απομένει ο έλεγχος πόθεν έσχες για να οριστικοποιηθεί αν θα πάρει τηλεοπτική άδεια. Όπως όλα δείχνουν η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο.

Η αίτηση που έχει καταθέσει είναι για κατοχύρωση δύο ονομάτων. Όπως έχει γίνει γνωστό ο εφοπλιστής έχει κατοχυρώσει το «One Channel» και το «INTV» που έγιναν δεκτά από την επιτροπή ανταγωνισμού.

Το κανάλι του εφοπλιστή θα βρίσκεται στο Περιστέρι, στις εγκαταστάσεις όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε ο ALTER.

Στόχος να «αδειάσει» τον ΣΚΑΙ-Ποιους «φλερτάρει»

Βαγγέλης Μαρινάκης στοχεύει ξεκάθαρα και τον ΣΚΑΪ, τον σταθμό που αποχώρησε πριν χρόνια με ένταση. 

Το νέο κανάλι του  Βαγγέλη Μαρινάκη έχει βάλει ως στόχο μια δυνατή και σταθερή τηλεθέαση, οπότε δεν είναι τυχαίο ότι κοιτάζει για μεταγραφές αξιώσεων και καταξιωμένων τηλεοπτικών προσώπων.

Μπορεί να έχει χάσει την Πόπη Τσαπανίδου, ωστόσο έχει βάλει μπροστάρη τον διευθυντή του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και χώρους.

Έτσι, ο Σταμάτης Μαλέλης κινείται προς τον ΣΚΑΙ, όπου άλλωστε είχε πολύ καλές γνωριμίες.

Ο Μαρινάκης του έχει ζητήσει μια γερή πρωινή ζώνη και έτσι το φλερτ πάει προς τον Γιώργο Αυτιά, τον Δημήτρη Οικονόμου,τη Μαρία Αναστασοπούλου, τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, αλλά και τον Τάκη Χατζή.

Πληροφορούμαστε ότι τα δέλεαρ να εγκαταλείψουν το Νέο Φάληρο οι ανωτέρω, θα είναι ιδιαίτερα δυνατά.

πηγές: neaselida.gr / thepressroom.gr