Μιχάλης Τσαουσόπουλος: “Έχω γίνει ένα οικογενειακό show”

Η επαφή με τον κόσμο και γιατί το ραδιόφωνο παραμένει δυνατό στην digital εποχή. Θα μπορούσε η τηλεόραση να είναι το μεγαλύτερο απωθημένο που “θυσίασε” μπροστά στο ραδιόφωνο;

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα και εκεί μίλησε εκτενώς για το μυστικό της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, για την επαφή που διατηρεί με τον κόσμο, για τις σχέσεις που γεμίζουν την καθημερινότητά του, αλλά φυσικά και για το ρόλο του ως κριτής στο επερχόμενο μουσικό talent show του X-Factor.

Με αφορμή το φετινό Colour Day Festival, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ανέφερε πως διατηρεί στο αμείωτο το κέφι και την ενέργεια που είχε ανέκαθεν, ενώ την ίδια στιγμή η Αθηναΐς μοιράστηκε μαζί του τις δικές της ραδιοφωνικές αναμνήσεις ακούγοντας το πρωινό του show.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ξεκαθάρισε πως το ραδιόφωνο είναι πιο ζωντανό και ξεχωριστό όσο ποτέ άλλοτε, ακόμα και στην digital εποχή του ψηφιακού streaming, ενώ ομολόγησε πως το No.1 Breakfast στα FM με τον Μιχάλη έχει μετατραπεί σε ένα οικογενειακό show!

Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το πως φαντάζεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια από τώρα;

Παρακολούθησε το βίντεο που ακολουθεί και θα μάθεις!

πηγή: athensdeejay.gr