Νίκος Μουτσινάς: Η ανάρτησή του μετά το τέλος του «Για την Παρέα»

Η χρονιά του Νίκου Μουτσινά στο Open ήταν απλά… μαγική! Ο παρουσιαστής του «Για την Παρέα» έκανε τη διαφορά στη μεσημεριανή ζώνη και σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης.

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό του μέλλον, χωρίς τίποτα προς το παρόν να είναι βέβαιο.

Ο Νίκος Μουτσινάς ευχαρίστησε τους τηλεθεατές και το κοινό για την αγάπη που έδειξαν όλη τη σεζόν μέσα από μία ανάρτησή του στα social media.

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο από την τελευταία εκπομπή, το οποίο συνόδευσε με το εξής μήνυμα: 

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρέα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Πέρασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρά! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρά και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά..
Νικόλας».

Δείτε την ανάρτηση του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το ασταμάτητο πάρτυ που ζήσαμε όλη αυτή την χρονιά! Με κάνατε φίλο σας και εγώ ένιωσα οτι γίναμε παρεα! Η τελευταία εκπομπή ήταν ο ορισμός της έκπληξης για μένα. Περασα μαγικά. Είναι υπέροχο όταν συντονίζεται η τρέλα και η χαρα! Όλοι όσοι ήρθατε έστω και για λίγο στο πλατό, αποδείξατε ότι η χαρα και η πλάκα μας συνδέει. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μερος αυτης της γιορτης! Παιδια, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!! Σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά.. Νικόλας❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

πηγή: peoplegreece.com