Ο Ben Stiller δεν μετάνιωσε ποτέ για το έπος του Tropic Thunder

Ποιος δεν θυμάται αυτό το έπος; Εντάξει ναι, είναι καφρίλα, έχει πολλές ρατσιστικές υπόνοιες, είναι κάπως σάχλα, αλλά όμως εμάς μας αρέσει και ναι αν δεν έχεις την απαραίτητη νοημοσύνη να το καταλάβεις, ε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.  Εμείς το γουστάρουμε και το βλέπουμε ξανά και ξανά.

Γιατί; Μα γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση. Η ταινία είναι τόσο αστεία που σε αποζημιώνει. Ναι, δεν είναι η πιο μεγάλη κουλτούρα που υπάρχει στο σινεμά, σίγουρα δεν είναι μία νέα Λίστα του Σίντλερ, σίγουρα δεν θα πάει τον κινηματογράφο ένα βήμα πιο κάτω, το θέμα είναι όμως πως μας διασκεδάζει και βάζει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μας.

https://youtu.be/5AIjRbRYEoQ

 

Πρόσφατα έγινε ένα μπραφ στο Twitter με τον Ben Stiller να βγαίνει και να λέει πως πραγματικά έχει βαρεθεί την όλη ιστορία που τον κράζουνε για το Tropic Thunder. Αναφέρει πως δεν μετανιώνει για το Tropic Thunder και πως θεωρεί πως είναι μία πολύ καλή και αστεία ταινία και πως όλοι προσπάθησαν πολύ για το αποτέλεσμα.

Η ταινία ουσιαστικά σχολιάζει την βιομηχανία του Χόλυγουντ η οποία είναι ανελέητη και δεν υπολογίζει καμία ανθρώπινη απώλεια. Το στόρυ έχει να κάνει με μία πολύ ακριβή παραγωγή που γυρίζεται στην ζούγκλα αλλά τελικά η τελική σκηνή ποτέ δεν καταγράφεται στην κάμερα κι έτσι καταλήγει να είναι η πιο ακριβή ταινία που δεν γυρίστηκε ποτέ.

Τα σχόλια του Ben Stiller ξεσήκωσαν μεγάλη αντίδραση στο Twitter με τον κόσμο να υποστηρίζει τον ηθοποιό και να τον συγχαίρει για το Tropic Thunder. Από την δική μας πλευρά, η ταινία είναι κλασική, και κάθε φορά που τη βλέπουμε πραγματικά κατουριόμαστε από το γέλιο και τις τρομερές ερμηνείες. Άλλωστε από την ταινία παρελαύνουν τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλυγουντ και στην ουσία κράζουν τους ίδιους τους τους εαυτούς. Και γι’ αυτό η ταινία είναι μία ωδή στην ειρωνεία και τον αυτοσαρκασμό.

πηγή: ratpack.gr

 

Τropic Thunder (BLU-RAY), διαθέσιμο για αγορά!

 

Μεγάλη ποικιλία αυθεντικών ταινιών προς πώληση σε ανταγωνιστικές τιμές με καθημερινή ανανέωση σε τίτλους  το ΜovieMarket.gr είναι ο πλέον ο  αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις των ταινιών!