Διαφημιστείτε εδώ

Πάολα στον Αντώνη Κανάκη : «Ορκίζομαι στον Θεό μου ότι δεν είμαι τσιγγάνα» & η έκπληξη στο Βινύλιο από το παιδικό της είδωλο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Πάολα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την 16χρονη κόρη της, στον τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αλλά και τα αρνητικά σχόλια της Ελένης Βιτάλη για μια ενδυματολογική της επιλογή.

Πέρα από όλα αυτά όμως η Πάολα αναφέρθηκε και στην καταγωγή της η οποία είναι από την Συκιά της Χαλκιδικής. Η τραγουδίστρια είχε πει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι τσιγγάνα κάτι που όπως αποκάλυψε δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε… Τώρα τα λέμε απλά αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά. Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν… Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια».

Η έκπληξη στο Βινύλιο από το παιδικό της είδωλο:

Η Πάολα μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την παρουσία της στο Βινύλιο,τόσο με τις ερμηνείες της όσο και με όσα είπε.

Εξίσου μοναδική ήταν η εμπειρία και για την ίδια την τραγουδίστρια καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε η έκπληξη που έκανε η ομάδα του Βινυλίου στην Πάολα.

Η έκπληξη ήρθε λίγο μετά τη δήλωση της τραγουδίστριας: «Ήθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Αγαπούσα από μικρή την ενόργανη γυμναστική και αν μπορώ να πω πως είχα κάποιο είδωλο σαν παιδάκι, αυτή ήταν η Νάντια Κομανέτσι».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Αντώνης Κανάκης της ζήτησε να κοιτάξει την οθόνη και να δει το βίντεο. Άφωνη η Πάολα είδε το παιδικό της είδωλο να της μιλά:

«Γεια σου Πάολα! Είμαι η Νάντια Κομανέτσι και βρίσκομαι σε ένα γυμναστήριο όπου πριν πολλά χρόνια όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενη που μαθαίνω πως ήμουν για σένα μια μεγάλη έμπνευση ώστε να ασχοληθείς με την άθληση», είπε η πέντε φορές χρυσή Ολυμπιονίκης.

Η τραγουδίστρια έμεινε άφωνη και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

πηγή: peoplegreece.com

Exit mobile version