Ο πρόεδρος της Marvel αποκάλυψε ποιος είναι ο δυνατότερος υπερήρωας

Αν σας ρωτούσαν ποιος είναι ο δυνατότερος υπερήρωας της Marvel (και είστε αρκετά geek για να μπορείτε να δώσετε μια απάντηση) πιθανόν να είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στον Hulk για τη σωματική του δύναμη, στον Thor που, άλλωστε, είναι θεός, στον Doctor Strange με τις μαγικές του ικανότητες που δεν έχει κανείς άλλος, ή στην Captain Marvel επειδή τη διαφημίζουν ως την ισχυρότερη. Σωστά; 

Η επιλογή του Κέβιν Φάιγκι θα εκπλήξει πολλούς.

Όμως ο πρόεδρος των Marvel Studios Κέβιν Φάιγκι που, ως δημιουργός του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, το έχει ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα, έχει άλλη άποψη. Και η επιλογή του σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Μιλώντας σε πάνελ της Κινηματογραφικής Ακαδημίας της Νέας Υόρκης, ο Φάιγκι ρωτήθηκε από ένα μέλος του κοινού για το ποιον ο ίδιος θεωρεί τον ισχυρότερο υπερήρωα της Marvel. Και απάντησε: «Έχει ενδιαφέρον, αν δείτε το “Endgame”, η Wanda Maximoff θα σκότωνε τον Thanos. Δεν τον έχω δει πιο φοβισμένο. Κι αν απελπισμένος δεν διέταζε να πέσουν πύραυλοι και να σκοτωθεί όλη σχεδόν η ομάδα του προκειμένου να γλιτώσει από εκείνη, νομίζω ότι θα τον σκότωνε».

Η Wanda Maximoff, λοιπόν, ή Scarlet Witch όπως είναι το «επαγγελματικό» της. Δεν έχει και άδικο ο Φάιγκι τώρα που ξαναβλέπουμε κι εμείς τη συγκεκριμένη σκηνή. Δείτε την κι εσείς:

Η ισχυρότερη ηρωίδα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα έχει δική της σειρά φέτος στο Disney+, καθώς το «WandaVision» που αναμενόταν για το 2021 συμπεριλήφθηκε τελικά στο πρόγραμμα του 2020.