Πότε θα βγεί στον αέρα το ONE του Μαρινάκη…

Μέσα στον Μάιο ξεκίνησε η διαδικτυακή εκπομπή του ONE Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με οκτάωρο ενημερωτικό πρόγραμμα όπου υπάρχουν οι πινελιές ψυχαγωγίας, το κανάλι αποτελεί «πρόβα» εν όψει της έκτης άδειας γενικού περιεχομένου. Όπως φαίνεται αυτή η ώρα δεν αργεί. Η Alter Ego του εφοπλιστή εξασφάλισε προσωρινή άδεια πριν από λίγες μέρες.

Όπως αναφέρει η RealNews η διαδικασία του ελέγχου μαζί με τις ενστάσεις που πιθανόν θα προκύψουν θα ολοκληρωθεί σε περίπου δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον Αύγουστο η Alter Ego θα έχει εξασφαλίσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Φυσικά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τo δημοσίευμα, οι ιθύνοντες του καναλιού δηλώνουν έτοιμοι να εκπέμψουν πρόγραμμα σχεδόν αμέσως αν και ο νόμος δίνει περιθώριο έξι μηνών. Στόχος τους είναι να πάρουν μέρος από τη διαφημιστική πίτα και να εξασφαλίσουν έσοδα. Στις άμεσες προτεραιότητες είναι οι εγκαταστάσεις κι αν το νέο κανάλι μπορεί να εκπέμψει από τις ήδη υπάρχουσες.

Φυσικά μεγάλη αλλαγή αναμένεται και σε πρόσωπα. Η εκπομπή προγράμματος είναι διαφορετική σε σχέση με το διαδίκτυο κι έτσι αναμένονται και σημαντικές μεταγραφές. Όπως αναφέρει η Realife σίγουρη πρέπει να θεωρείται η προσθήκη μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων και δελτίου στη νοηματική γλώσσα όπως ορίζει ο νόμος. Φυσικά αναμένεται και πρόσωπο για την διεύθυνση προγράμματος.

Όσον αφορά το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ήδη εκπέμπουν και στο διαδικτυακό εγχείρημα ξένες σειρές και ξένες εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Έτσι γεμίζει το πρόγραμμα το πρωί και το βράδυ όταν δεν υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα.