Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την μεγάλη επιστροφή του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Η συμμορία του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια

Στις 7 Αυγούστου προγραμματίστηκε η πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων της «θρυλικής» σειράς των 90’s, «Beverly Hills: 90210». Το πρώτο teaser, αλλά και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες κυκλοφόρησε το περιοδικό Entertainment Weekly, με -σχεδόν- όλο το cast.

Μεγάλη απουσία είναι εκείνη του πρόσφατα εκλιπόντα Λουκ Πέρι, κατά κόσμον Ντίλαν ΜακΚέι, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό.

Πέρα του Πέρι, η Σάνεν Ντόχερτι ήταν η μόνη που δεν είχε υπογράψει για τη σειρά, ωστόσο, μόλις πριν από μερικές ημέρες είπε το μεγάλο «ναι».

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η νέα σειρά, με τίτλο «BH90210», θα πραγματεύεται την προσπάθεια των ίδιων των ηθοποιών να επαναφέρουν τη σειρά που τους έκανε παγκοσμίως διάσημους, με μία δόση υπερβολής.

Συγκαταλέγεται, λοιπόν, στην κατηγορία των mockumentary, ενώ όπως δήλωσε η Τζένι Γκαρθ:

«Πρόκειται για τους χαρακτήρες πίσω από τους χαρακτήρες. Είναι μέσα στις ζωές των ανθρώπων που έζησαν μαζί για 10 χρόνια και οι οποίοι πρόκειται να επιστρέψουν μαζί».

Μέσα από το trailer βλέπουμε την αγαπημένη παρέα του Μπέβερλι, Σάνεν ΝτόχερτιΤζένι ΓκαρθΤόρι Σπέλινγκ, Τζέισον ΠρίσλεϊΜπράιαν Όστιν ΓκρινΊαν Ζέρινγκ και Γκάμπριελ Καρτέρις να βρίσκονται ξανά μαζί στο ίδιο δωμάτιο,όπου αγκαλιάζονται, βγάζουν σέλφι και διαβάζουν το υποτιθέμενο σενάριο του πρώτου επεισοδίου.

Δείτε το teaser:

πηγή: Νίκη Καξερή / mononews.gr