Πρώτο τρελό trailer για το John Wick 3

Στο νέο κεφάλαιο, ο Keanu Reeves εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη, με πληρωμένους δολοφόνους να βρίσκονται στο κυνήγι του.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, το τρίτο μέρος του action saga John Wick, το John Wick 3: Parabellum, απέκτησε το πρώτο του trailer.

Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί που τελείωσε η δεύτερη ταινία: Ο χαρακτήρας του Keanu Reeves βρίσκεται κυνηγημένος, αφού σκότωσε ένα μέλος της μαφίας (ή πιο ορθά του εγκληματικού συνδικάτου High Table), με μία επικήρυξη ύψους $14.000.000 να υπάρχει για το κεφάλι του. Κάτι που ασφαλώς προσελκύει το ενδιαφέρον μερικών εκ των πιο επικίνδυνων δολοφόνων.

“Si vis pacem, para bellum” είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Reeves, κάτι που μεταφράζεται από τα λατινικά ως “αν θέλεις ειρήνη, πρέπει να προετοιμαστείς για πόλεμο” (φράση που αποτελεί, επίσημα πια, motto της ταινίας). Και ακριβώς αυτό θα συμβεί στο John Wick 3: Parabellum.

Πιστολίδι και σπαθιά, εκρήξεις και καταδιώξεις, μοτοσυκλέτες και άλογα καθώς και πλούσιες δόσεις αδρεναλίνης περιέχονται στην ταινία του Chad Stahelski, στην οποία εκτός από τον Reeves πρωταγωνιστούν ακόμη οι Halle Berry, Ian McShane, Anjelica Huston, Laurence Fishburne, Asia Kate Dillon, Jason Mantzoukas, Tiger Hu Chen και η Ruby Rose.

Η ταινία αναμένεται στις (αμερικάνικες) αίθουσες στις 17 Μαΐου.

πηγή:  Μπάμπης Δούκας / esquire.com.gr