Σόου Καλλιάνου – Μεγαλοοικονόμου: «Σοβαρευτείτε 70 χρονών γυναίκα – Είστε σεξιστής»

Άγρια κόντρα στον αέρα για τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ

Ατάκες… απείρου κάλλους ακούστηκαν για άλλη μια φορά στον τηλεοπτικό αέρα, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον Γιάννη Καλλιάνο.

Οι δυο τους προέρχονται από την Ένωση Κεντρώων, αλλά πλέον έχουν πάει σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα, με τους τόνους να ανεβαίνουν το πρωί της Τετάρτης (27/2) στο «Open», όπου βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ.

«Θυμάσαι πότε έφυγες;» είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι αυτό έφυγες» και συνέχισε όταν ο Καλλιάνος αμύνθηκε των επιλογών του: «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ»

Τότε ο υποψήφιος της Ν.Δ. απάντησε: «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς», αλλά η συνομιλήτριά του συνέχισε: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

«Της είπε ο Λεβέντης, μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο. Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα.

Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το ράδιο αρβύλα όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα», απάντησε εκείνος.

Η Μεγαλοοικονόμου δεν το άφησε έτσι, λέγοντας: «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

πηγή: a-sports.gr