Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με το Ε.Ε.Α.

φωτό / dday.gr

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) κ. Νίκο Κογιουμτσή και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε., είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου  Ηλιούπολης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αθανάσιο Μπίρλη, την Αντιπρόεδρο Πόλυ Βλάχου και τον γενικό γραμματέα Αθανάσιο Ζαζά.

 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη δραστηριότητα του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, τόσο κατά το διάστημα της διαδικασίας ίδρυσής του, όσο και μετά από αυτήν, τα προβλήματα που υπήρξαν και αντιμετωπίστηκαν, καθώς και η γενικότερη συνεργασία μεταξύ του Ε.Ε.Α. και του Ε.Σ.Η.  ενώ ειδικότερα έγινε αναφορά στην κοινή προσπάθεια για την πάταξη του παραεμπορίου.

Επίσης, έγινε ενημέρωση του Ε.Σ.Η. για το θέμα του προγράμματος των ανοικτών εμπορικών κέντρων,  για το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια εξέλιξη για το πότε θα επανέλθει.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τονίστηκε η στήριξη του Ε.Ε.Α. προς τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης, ενώ στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου, αλλά και με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Γεώργιο Καρανίκα.