Συνάντηση Χορωδιών στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης- Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, στις 7:30 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, στην 22η Χορωδιακή Συνάντηση της πόλης.

Με στόχο την επικοινωνία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το τραγούδι, η Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, οργανώνει τα τελευταία 20 χρόνια τη Συνάντηση Χορωδιών, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την Ηλιούπολη και τη χορωδιακή κοινότητα.

Τα σύνολα που θα μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους, μέσα από επιλεγμένα τραγούδια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι:

Η Μικτή Χορωδία Δήμου Γλυφάδας, η οποία έχει λάβει μέρος σε δεκάδες χορωδιακά φεστιβάλ, καθώς και σε πλήθος άλλων εκδηλώσεων (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αφιερώματα κ.α), αποκομίζοντας άριστες κριτικές.
Πιάνο: Κατερίνα Μεγάλου
Διδασκαλία & διεύθυνση: Νίκος Καμπιώτης

Η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους «Τελέσιλλα», ο οποίος κάθε χρόνο διοργανώνει χορωδιακές συναντήσεις τιμώντας αξιόλογους Έλληνες μουσικοσυνθέτες και Αργείους καλλιτέχνες, ενώ η χορωδία έχει εμφανιστεί και σε πολλές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, με κορυφαία παρουσία στα Παλαιολόγεια του Δήμου Σπάρτης, στο έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς».
Πιάνο: Νίκος Καπετάνιος
Τουμπελέκι: Παναγιώτης Ρέντας
Σολίστ: Χαρά Νίκα, Γεωργία Κατσώνα
Διδασκαλία & διεύθυνση: Γιάννης Κόντης

Η Μικτή Χορωδία «Απόλλων» Πατρών, που από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα οργανώνει κάθε χρόνο Φεστιβάλ Χορωδιών στην Πάτρα, ενώ έχει δώσει πάρα πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές στο χώρο της Χορωδιακής μουσικής.
Πιάνο: Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου
Σολίστ: Ιωάννα Τετράδη, Αβροκόμη Ξενογιάννη
Διδασκαλία & διεύθυνση: Θεμιστοκλής Δράμης

Το Φωνητικό Σύνολο και η Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, δύο χορωδιακά σχήματα που εμπλουτίζουν την πολιτιστική ζωή της πόλης μας, ενώ, παράλληλα, έχουν έντονη παρουσία σε χορωδιακές συναντήσεις και μουσικά αφιερώματα, που οργανώνονται σε άλλους Δήμους.
Πιάνο: Αντωνία Βλάχου
Διδασκαλία & διεύθυνση: Βαρβάρα Κουτίβα